Skip to main content.
home | support | download

Back to List Archive

Re: [swish-e] 2.4.5 > Warning: document '...' has no content

From: Bill Moseley <moseley(at)not-real.hank.org>
Date: Thu Jul 17 2008 - 15:00:52 GMT
On Wed, Jul 16, 2008 at 05:30:12PM -0400, Brad Bauer wrote:
> Hi,
>  
> I have upgraded from 2.2.1 to 2.4.5, but now I get a 'Warning: document ...
> has no content' error when attempting to index run the spider.pl.
>  
> I found a similar issue mentioned once in the archives, but the fixes
> mentioned didn't have an effect.  
>  
>  
>  
> Stuff I have tried:
>  
> # every conceivable variation possible on swish-e and spider.pl.
>  
> # Remarking the "Accept-encoding" in spider.pl. does not help
>  
> $ wget  <http://www.yahoo.com/> http://www.yahoo.com >
> /home/username/content.html # works
>  
> $ ./spider.pl default  <http://www.yahoo.com> http://www.yahoo.com >
> /home/username/content.html  # produces the result

What's "<http://www.yahoo.com>"?

I assume that was just in posting and not really in your command.

> Any ideas as to where I should look, or what I might test would be greatly
> appreciated!

I guess I'd enable some debugging and see if the reveals anything.


-- 
Bill Moseley
moseley@hank.org

Unsubscribe from or help with the swish-e list: 
   http://swish-e.org/Discussion/

Help with Swish-e:
   http://swish-e.org/current/docs

_______________________________________________
Users mailing list
Users@lists.swish-e.org
http://lists.swish-e.org/listinfo/users
Received on Thu Jul 17 11:00:56 2008