Skip to main content.
home | support | download

Back to List Archive

[swish-e] SWISH-WebService-0.01

From: Eric Jobidon <eric(at)not-real.NeoPaper.net>
Date: Fri Feb 01 2008 - 02:56:35 GMT
I am trying to build the WebService library available on CPAN and after
resolving most of the dependencies, I get stuck with an error message to the
effect that it can't locate object method "new" via package
"Search::Tools::XML". See log below.
 
 
...
Checking if your kit is complete...
Looks good
Writing Makefile for SWISH::WebService
cp lib/SWISH/WebService.pm blib/lib/SWISH/WebService.pm
Manifying blib/man3/SWISH::WebService.3pm
  /usr/bin/make  -- OK
Running make test
PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e"
"test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/*.t
t/SWISH-WebService....Can't locate object method "new" via package
"Search::Tools::XML" (perhaps you forgot to load "Search::Tools::XML"?) at
/root/.cpan/build/SWISH-WebService-0.01/blib/lib/SWISH/WebService.pm line
349.
# Looks like you planned 4 tests but only ran 1.
# Looks like your test died just after 1.
t/SWISH-WebService....dubious

        Test returned status 255 (wstat 65280, 0xff00)
DIED. FAILED tests 2-4
        Failed 3/4 tests, 25.00% okay
Failed Test          Stat Wstat Total Fail  Failed  List of Failed
----------------------------------------------------------------------------
---
t/SWISH-WebService.t  255 65280     4    6 150.00%  2-4
Failed 1/1 test scripts, 0.00% okay. 3/4 subtests failed, 25.00% okay.
make: *** [test_dynamic] Error 255
  /usr/bin/make test -- NOT OK
Running make install
  make test had returned bad status, won't install without force

and I made sure the search::tools library is available:
 
~> perl -MCPAN -e 'install Search::Tools'
CPAN: Storable loaded ok
Going to read /root/.cpan/Metadata
  Database was generated on Wed, 30 Jan 2008 23:31:00 GMT
Search::Tools is up to date.
~> perl -MCPAN -e 'install Search::Tools::XML'
CPAN: Storable loaded ok
Going to read /root/.cpan/Metadata
  Database was generated on Wed, 30 Jan 2008 23:31:00 GMT
Search::Tools::XML is up to date.

 
If I explicitly include a "package Search::Tools::XML;" at the top of the
WebService.pm file, I get a different error message: 
 
make test
PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e"
"test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/*.t
t/SWISH-WebService....Can't locate object method "new" via package
"SWISH::WebService" at t/SWISH-WebService.t line 11.
# Looks like you planned 4 tests but only ran 1.
# Looks like your test died just after 1.
t/SWISH-WebService....dubious

        Test returned status 255 (wstat 65280, 0xff00)
DIED. FAILED tests 2-4
        Failed 3/4 tests, 25.00% okay
Failed Test          Stat Wstat Total Fail  Failed  List of Failed
----------------------------------------------------------------------------
---
t/SWISH-WebService.t  255 65280     4    6 150.00%  2-4
Failed 1/1 test scripts, 0.00% okay. 3/4 subtests failed, 25.00% okay.
make: *** [test_dynamic] Error 255

 
so obviously I'm missing something. Any suggestions or pointer?
 
Thanks for your help!
Eric



_______________________________________________
Users mailing list
Users@lists.swish-e.org
http://lists.swish-e.org/listinfo/users
Received on Thu Jan 31 21:57:55 2008