Skip to main content.
home | support | download

Back to List Archive

swishex no work

From: kornick <kornick(at)not-real.gdynia.com.pl>
Date: Tue Mar 16 2004 - 12:14:29 GMT
I have IIS and i downloaded and instaled swish-e-2.4.1-win32.exe and
swishex.zip and i did it as he was told
http://www.octopod.net/technews/Articles/SwishEXComponent.html)

I made my index file (its name octo_support.index like in example). My
c:\inetpub\wwwroot\  include

04-03-16  11:17         <DIR>          .
04-03-16  11:17         <DIR>          ..
03-07-22  04:20                    728 about.htm
03-05-25  09:46                    315 autorun.inf
03-07-22  04:20                    506 body.htm
03-09-11  10:07                    235 c
03-07-22  04:21                  1367 help.htm
04-03-15  12:45                603979 index
04-03-16  09:11              1157646 octo_support.index
04-03-16  09:11                 14462 octo_support.index.prop
03-07-22  04:30                 10221 query.htm
04-03-10  15:00                     10 sample.htm
02-07-08  12:41                  1235 SITECOMP.WFG
02-05-12  12:40                 13379 swish-e.gif
02-05-22  22:13                  1724 swishsearch.asp
04-03-12  12:36                  4545 swishspider
04-03-15  14:54                 12244 swres.asp

But if i want by means of http://myserver/swishsearch.asp to search any
words displeyed info
"Unable to load index. I cannot find / load SWISH index file. Please
check that index.swish-e is present."

Why?

Mayby someone have instruction step-by-step how configuration swish-e in
Apache for Windows.

regards
kornick
Received on Tue Mar 16 04:14:31 2004