Skip to main content.
home | support | download

Back to List Archive

RE: swish-e problem

From: Ahmad, Zeeshan (FMC) <Zeeshan.Ahmad(at)not-real.fmc.sa.gov.au>
Date: Mon Dec 29 2003 - 23:05:33 GMT
Not that it's any help but I get the same error when I run swish.cgi as
swish.plx (ActivePerl IISPerl) - works fine with cgi.

Zeeshan Ahmad,
FMC Computing Services


-----Original Message-----
From: swish-e@sunsite.berkeley.edu [mailto:swish-e@sunsite.berkeley.edu] On
Behalf Of Steve Terapak
Sent: Tuesday, 30 December 2003 1:28 AM
To: Multiple recipients of list
Subject: [SWISH-E] swish-e problem

Ok so I have succesfully installed SWISH-E 2.4.0.  I have indexed my =
site everything was very
straight forward.  I have used swish.cgi and customized the swish-cgi.pl =
perl script to integrate
with my site.  Then after a day I get the 'Service currently unavailable =
'  from the swish.cgi which normally
indicates an improper configuration but nothing has changed.  I have =
done the command line debugging
by setting the SWISH_DEBUG environment variable and everything is fine.  =
This leads me to think
it's a problem with web server permissions but nothing has worked out.  =
To top it off I have no idea
where the error_log is for apache on my host.  Has anyone run into this =
before?  I really like
swish-e but I am going Crazy!!  Thanks indvance for any help.

Steve Terapak


*********************************************************************
Due to deletion of content types excluded from this list by policy,
this multipart message was reduced to a single part, and from there
to a plain text message.
*********************************************************************
Received on Mon Dec 29 23:05:41 2003