Skip to main content.
home | support | download

Back to List Archive

Problem with SwishSpider and Indexing

From: <dadzierzak(at)not-real.jwwinco.com>
Date: Mon Nov 06 2000 - 20:56:19 GMT
I ran the following command line to create an initial index file
/opt/swish-e.x/src/swish-e -S http -c /home/sites/home/web/swish/sw.index.conf
and receive the following response
indexing data source "http: crawler" and the system hangs..
I ran it this morning and the terminal is still active and it the above state...
Thanks for any assistance. I am using Linux 5.0 as the OS.
Doug
PS Thanks to David N. for other assistance.
The program finally errored out with the following information. 
< -S http -c /home/sites/home/web/swish/sw.index.conf
Indexing Data Source: "HTTP-Crawler"


Unrecognized character \010 at - line 35.
/opt/swish-e.x/src/swishspider: use: command not found
/opt/swish-e.x/src/swishspider: use: command not found
/opt/swish-e.x/src/swishspider: use: command not found
/opt/swish-e.x/src/swishspider: use: command not found
/opt/swish-e.x/src/swishspider: use: command not found
/opt/swish-e.x/src/swishspider: syntax error near unexpected token
`(scalar(@ARGV)'
/opt/swish-e.x/src/swishspider: /opt/swish-e.x/src/swishspider: line 9: `if
(scalar(@ARGV) != 2) {'
<regarding the command not found... Swishspider does exist in that directory
with permissions of 755 and owner of admin not root>


Sincerely,

Douglas Dzierzak
Network Support Specialist
J.W. Winco, Inc.

Phone:  262-786-8227
Fax:  262-957-5161
Email:  dadzierzak@jwwinco.com
Received on Mon Nov 6 20:57:37 2000