Skip to main content.
home | support | download

Back to List Archive

Re: SLOW indexing on Sun E450

From: Joseph Alba <jalba(at)not-real.projo.com>
Date: Wed Oct 04 2000 - 20:20:52 GMT
Now things are getting interesting...  I just copied the swish-e binary 
from my old server - Solaris 2.6 32-bit -- and things seem to be moving 
along quite nicely.  Has anyone tested compiling/running swish-e under 
Solaris 2.8 64-bit??



At 09:30 AM 10/4/00 -0700, jmruiz@boe.es wrote:
>Hi Joseph
>
>This issue has been discussed before.
>Probably your E450 is paging!!  Look at it (via top or another tool).
>Swish-e 2.0.x needs much more memory than 1.3.x in the index task
>because of the actual "phrase search" implementation.
>
>I am working on it in 2.1.x but this is not yet a stable version!!
>
>cu
>Jose
>
>On 4 Oct 2000, at 8:31, Joseph Alba wrote:
>
> > Hi!  I'm sorry if this issue has already been covered here, but I've been
> > too busy to keep up with all the message...  :)
> >
> > I recently switched our webserver from a Sun Ultra/2 to an E450.  You'd
> > think that indexing would take seconds rather than minutes now,
> > right?  WRONG!  1 hour and 15 minutes, and it's still cooking!  I haven't
> > changed the config files.  I don't know what's going on.  Any clues?  Can
> > anyone give me some good optimization parameters?
> >
> > BTW, it's swish 2.0.1
> >
> >
> > Thanks!
> >
> > -------------------------------------------
> > Joe Alba
> > Web Programmer / Systems Analyst
> > http://www.projo.com
> >


-------------------------------------------
Joe Alba
Web Programmer / Systems Analyst
http://www.projo.com
Received on Wed Oct 4 20:21:28 2000